CELLERS PAGÈS és una empresa de caire familiar, amb llarga solera, dedicada a la venda de vins i caves. Oferim venda directe des de la nostra botiga al carrer Santa Eugènia 109-111 de Girona i també distribució arreu de la província.

El nostre buc insígnia és el vi a granel, així com la venda dels nostres productes de marca pròpia Solés&Salvà, Empitufat i Mas Garbí A més a més tenim una llarga trajectòria en la distribució d’algunes de les principals marques de vins d’arreu del país. En aquest moment comptem amb un portfoli de més de 20 bodegues en distribució amb més de 15 denominacions d’origen.

Recentment hem ampliat les nostres instal·lacions afegint una planta d’envasat de "bag in box" pels nostres granels. Entenem que aquest és el sistema de transport i conservació òptim pel vi a granel.

Oferim solucions globals als professionals d’hosteleria i botiga especialitzada mitjançant el nostre equip comercial i un atent seguiment de les tendències en el món del vi.


CELLERS PAGÈS és una empresa familiar de distribució de vins i caves que va ser fundada el 1897 per Miquel Pagès i Brunsó, al veinat de "La Rodona", de Santa Eugènia de Ter. Al 1912 es canvia l’emplaçament del magatzem i oficines. Es construeix l’edifici que, encara actualment, acull l’empresa a l'antic Carrer Major, del terme municipal de Santa Eugènia de Ter (Avui Carrer Santa Eugènia 109-111).. Historia Ja a principis del s.XX hi ha el primer canvi generacional. Josep Pagès, fill de Miquel Pagès es fa càrrec de l’empresa. En aquell moment s’adquireix un camió Pannard amb roda senzilla i pneumàtics massissos que podia carregar fins a dos bocois de vi. Aquesta adquisició agilitzaria en gran part la tasca de repartiment, que fins aquell moment es feia amb carro i cavall.A principis dels anys 40 Pere Pagès i Pont, fill de Josep Pagès, es fa càrrec de l’empresa amb tan sols 19 anys a causa de la prematura mort del seu pare. Pere Pagès comença una revolució desfent-se del sistema de carros i cavalls. A mitjans dels anys 50 adquireix vehicles a motor i es converteix en el primer magatzemista de vins de Girona que prescindeix totalment dels cavalls. Als anys 80 Pere Lluís Pagès s’incorpora a l’empresa al costat del seu pare, Pere Pagès. Sota aquesta nova gestió s'integren a l'empresa “Vins Casademont” i Vins Tordera”. S’informatitza el sistema de treball i ja als anys 90 es paletitzen els magatzems i es crea un petit equip comercial.

Quatre generacions de la família Pagès dedicades al món del vi deixen imatges molt curioses. Una d’elles seria la del “Tiu Met” duent amb carro i cavalls el vi de Santa Eugènia a Malgrat de Mar, Osor, Amer, Besalú, Banyoles,... trajectes llargs i complicats de fer que donaven lloc a divertides anècdotes. Algunes d’elles les recull el llibret sobre el Centenari de Cellers Pagès que incloem i us convidem a llegir.
Llibret del centenari